Raiola maakt gehakt van United: Ze zouden zelfs Maradona en Pelé verpesten

Raiola maakt gehakt van United: "Ze zouden zelfs Maradona en Pelé verpesten"

31-12-2019 11:23
4

Mino Raiola rekent dinsdag keihard af met Manchester United. De machtige zaakwaarnemer is niet onder de indruk van de gang van zaken op Old Trafford en sluit niet uit dat hij Paul Pogba in de toekomst naar een andere club brengt.

Raiola sloeg dinsdag al terug naar United, nadat berichten opdoken dat hij de reden was dat Erling Braut Haaland niet voor de Premier League-grootmacht, maar voor Borussia Dortmund koos. De Nederlandse Italiaan doet in een interview met La Repubblica een flinke duit in het zakje. Hij plaatst vraagtekens bij de toekomst van Pogba.

"Het probleem is Manchester: het is een club zonder realiteit, zonder een sportief project", steekt Raiola van wal. "Ik zou op dit moment geen enkele speler daarnaartoe brengen. Ze zouden zelfs Maradona, Pelé en Maldini verpesten. Paul heeft een club en een team nodig, zoals hij eerder bij Juventus had."

Raiola gaat in gesprek met Sky Sports verder in op de toekomst van de Fransman. De belangenbehartiger krijgt de vraag of hij Pogba over een jaar nog bij United ziet spelen. "Ja, dat kan, maar dan wel in een team dat strijdt om de landstitel en hopelijk ook de Champions League. Is dat gek? Ben ik de enige die zich zorgen maakt? Iedereen die van United houdt, maakt zich denk ik zorgen."

"Ik ben bezorgd over de situatie vanwege mijn speler", vervolgt Raiola. "Ik ben geen fan van Manchester United, maar heb wel een direct belang." De uitspraken van de belangenbehartiger zullen de geruchten over de toekomst van de middenvelder aanwakkeren. Afgelopen zomer was Pogba nog nadrukkelijk in beeld bij Real Madrid.