Chelsea Team of the Decade: fans zijn Hazard nog niet vergeten, maar Courtois wel

Chelsea Team of the Decade: fans zijn Hazard nog niet vergeten, maar Courtois wel

Gepubliceerd: dinsdag 31 december 2019 om 11:12di 31-12-2019 om 11:12

De supporters van Chelsea FC hebben de teerling geworpen. De voorbije dagen kregen zij de kans om hun beste elftal van het voorbije decennium op te stellen. Dat Eden Hazard de elf hoort, hoeft uiteraard niet te verbazen. Thibaut Courtois wordt dan weer gepasseerd.

Via de mobiele app konden de fans van Chelsea hun stem uitbrengen. Hazard krijgt zijn vertrouwde plekje op de linksvoor, waar hij al die jaren schitterde voor The Blues alvorens deze zomer de overstap te maken naar Real Madrid. Hazard, die ruim honderd doelpunten maakte voor Chelsea, moet diepe spits Didier Drogba ondersteunen, in een elftal met ook nog onder meer Frank Lampard en John Terry.

Van Courtois ontbreekt bij de elf namen dus elk spoor. Onder de lat verkiest Stamford Bridge namelijk Petr Cech. Die stond tot medio 2014 in doel voor de Londenaren, waarna hij werd opgevolgd door Courtois. Beide keepers kwamen dit decennium dus min of meer even lang voor Chelsea uit. Toch trekt Cech aan het langste eind. De Tsjech met de helm was dan ook bijzonder populair op Stamford Bridge.

Poll

Wie zou jij kiezen?

(140 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws