'Juventus heeft versterking binnen: Oude Dame betaalt 35 miljoen plus bonussen'

'Juventus heeft versterking binnen: Oude Dame betaalt 35 miljoen plus bonussen'

Gepubliceerd: maandag 30 december 2019 om 21:00ma 30-12-2019 om 21:00

Juventus staat op het punt om een eerste versterking voor het nieuwe jaar binnen te halen. De Oude Dame wordt hevig gelinkt aan middenvelder Dejan Kulusevski, die dit seizoen door Atalanta Bergamo wordt uitgeleend aan Parma. Kulusevski gaat na dit seizoen de overstap maken.

Volgens Gianluca Di Marzio van Sky Sports hebben Juventus en Kulusevski onderling al een overeenkomst bereikt en moeten alleen de plooien met Atalanta nog gladgestreken worden. Kulusevski gaat Juventus ongeveer 35 miljoen euro kosten, exclusief bonussen.

De Zweedse middenvelder met Macedonische roots werd ook in verband gebracht met meerdere teams uit de Premier League, maar gaf aan liever in Italië te blijven. Kulusevski kwam nog maar tot drie optredens voor Atalanta en daar lijkt het bij te blijven. Wel gaat de club van Marten de Roon flink verdienen aan de middenvelder, die in 2016 werd overgenomen van het Zweedse Brommapojkarna.

Volgens Di Marzio gaat Kulusevski een contract tekenen tot medio 2024. Bij Parma gaf hij dit seizoen tot nu toe zeven assists en maakte hij vier doelpunten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws