El Desmarque: Ancelotti wil oude bekende voor 43 miljoen weghalen bij Real

El Desmarque: Ancelotti wil oude bekende voor 43 miljoen weghalen bij Real

30-12-2019 20:38
3

Carlo Ancelotti wil zich tijdens de winterse transferperiode meteen laten gelden bij zijn nieuwe club Everton. Volgens Spaanse media willen The Toffees in januari uitpakken met de komst van Real Madrid-middenvelder James Rodríguez. 

Dat meldt onder meer El Desmarque. Ancelotti wil zijn selectie zo snel mogelijk versterken om met Everton de weg naar boven in de Premier League te vinden. De Engelse club is niet de enige die strijd om de handtekening van Rodríguez, ook Internazionale, Arsenal, AS Roma en Olympique Marseille zouden lonken naar de diensten van de Colombiaan.

Rodríguez kwam dit seizoen tot nu toe slechts negen keer in actie voor De Koninklijke en Ancelotti zou graag weer samen gaan werken met de middenvelder, net als in zijn periodes bij Real Madrid en Bayern München. Rodríguez, die na twee seizoenen op huurbasis bij Bayern terugkeerde naar Spanje, moet 43 miljoen euro kosten. Bayern had de mogelijkheid om de Colombiaan permanent vast te leggen afgelopen zomer, maar zag af van die optie.