Lampard: 'Chelsea-spelers werden zelfs een beetje agressief in de rust'

Lampard: 'Chelsea-spelers werden zelfs een beetje agressief in de rust'

30-12-2019 18:18
2

Chelsea keek zondag na een matige eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan bij Arsenal, maar herstelde dat na de pauze (1-2). Manager Frank Lampard was blij met de reactie van zijn spelers, die halverwege ruzie maakten en 'zelfs een beetje agressief werden'.

"Ik houd daar van", zegt Lampard, geciteerd door onder meer The Telegraph en The Standard. "Je hebt niets aan elf spelers die stil blijven en gewoon weer zo naar buiten willen gaan. Ik heb mijn zegje gedaan en was behoorlijk streng, want je kunt hier niet zonder strijd een goed resultaat halen."

"Ik zei iets in de trant van: Kunnen we hier alsjeblieft iets laten zien? Wij zijn Chelsea en we kunnen de 3.000 fans die hier voor ons zijn niet in de steek laten", aldus de voormalig middenvelder van The Blues. "Toen begonnen de jongens te praten en het was zelfs een beetje agressief, wat alleen maar goed is."

The Telegraph bevestigt die lezing en stelt dat de Chelsea-spelers ook in de spelerstunnel voorafgaand aan de tweede helft ruzie maakten. Verdedigers Fikayo Tomori and Kurt Zouma vochten zelfs op het veld nog een verbale strijd uit.

Jorginho en Tammy Abraham bezorgden Chelsea in de slotfase uiteindelijk de drie punten. De formatie van Lampard staat vierde in de Premier League.