'Duitse club wil Marin (ex-Standard) met optie tot koop te verlossen van Ajax'

'Duitse club wil Marin (ex-Standard) met optie tot koop te verlossen van Ajax'

Gepubliceerd: zondag 29 december 2019 om 21:07zo 29-12-2019 om 21:07

Het einde van de 'nachtmerrie' van Razvan Marin bij Ajax is misschien in zicht, meldt het Roemeense Spy News. Een club uit de Bundesliga zou belangstelling hebben voor de 23-jarige middenvelder.

Ajax nam Marin afgelopen zomer voor 12,5 miljoen euro over van Standard Luik, maar de international heeft de hooggespannen verwachtingen allerminst kunnen waarmaken. Na de eerste weken van het seizoen verdween Marin uit de basiself en niets wijst erop dat trainer Erik ten Hag grotere plannen met hem heeft in 2020.

Mogelijk biedt Duitsland uitkomst. Het Roemeense Spy News schrijft dat een onbekende Bundesliga-club de mogelijkheden onderzoekt om Marin in de winterstop te huren van Ajax. Bevalt de samenwerking van beide kanten, dan kan de huurdeal permanent worden gemaakt.

Marin heeft naar verluidt oren naar de constructie, omdat hij zijn vaste plek in het Roemeense elftal zes maanden voor het EK in gevaar ziet komen. Het is onduidelijk hoe Ajax tegenover een vertrek staat. Vader Petre Marin liet zich eerder deze week al ontglippen dat er sprake is van buitenlandse interesse.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws