Bölöni heeft één grote nieuwjaarswens: Dat hij langzaam helemaal terugkomt

Bölöni heeft één grote nieuwjaarswens: "Dat hij langzaam helemaal terugkomt"

29-12-2019 21:34 Laatste update: 21:34
4

Royal Antwerp FC bleef vrijdagavond steken op een gelijkspel tegen RSC Anderlecht (1-1). Steven Defour kreeg zijn eerste speelminuten na zijn blessure. Hij mocht meteen in de basis starten en speelde 55 minuten mee. En dat tot grote tevredenheid van zijn coach Laszlo Bölöni, die hoopt dat Defour nu helemaal vertrokken is.

De laatste wedstrijd van de middenvelder was op 6 oktober tegen Standard (2-2). Zijn wederoptren na 2,5 maanden inactiviteit was bevredigend. "Voor mij was het niet echt een verrassing", vertelde Bölöni tijdens een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Steven traint al een tijdje weer mee. Het was enkel de vraag hoe lang hij het zou volhouden."

De rentree van Defour is een flinke opsteker voor de Great Old. Als hij zijn oude vorm kan terugvinden, kan de ex-Rode Duivel in de tweede seizoenshelf uitgroeien tot één van de sterkhouders bij Antwerp. Daar hoopt Bölöni alvast op. "Ik ben heel tevreden met wat ik gezien heb. Ik hoop met heel mijn hart dat hij langzaam helemaal terugkomt", besloot de Roemeen.