'Liverpool stapt op aanraden van Klopp in de transferstrijd voor Osimhen'

'Liverpool stapt op aanraden van Klopp in de transferstrijd voor Osimhen'

Gepubliceerd: zondag 29 december 2019 om 20:02zo 29-12-2019 om 20:02

Laatste update: zondag 29 december 2019 om 20:05zo 29-12-2019 om 20:05

Victor Osimhen is op dit moment één van de meest gegeerde spelers op de transfermarkt. De Nigeriaan speelde vorig seizoen nog in België bij Sporting Charleroi, dat hem na een seizoen met twintig doelpunten voor vele miljoenen verkocht. Ondertussen maakt hij kans op een transfer naar de absolute top van de Premier League.

Osimhen heeft zich tijdens zijn eerste zes maanden bij Lille al in de kijker gespeeld met dertien doelpunten: tien in de competitie, twee in de Champions League en één in de Franse Beker. Daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld van Liverpool, waar hij een concurrent kan worden van onze landgenoot Divock Origi.

De interesse van Liverpool werd eerder al gemeld, maar volgens het Britse Express wil trainer Jurgen Klopp doorduwen voor de Nigeriaanse aanvaller. Met Tottenham Hotspur en Chelsea is er immers serieuze concurrentie voor de handtekening van Osimhen, die liefst tot het einde van het seizoen bij Lille blijft.

De ex-club van Eden Hazard lijkt ook niet happig op een transfer in januari. Tenzij er een niet te weigeren aanbieding komt, zal Osimhen pas volgende zomer andere oorden opzoeken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws