Mourinho looft recordaankoop na Norwich: 'Die vond ik absoluut fenomenaal'

Mourinho looft recordaankoop na Norwich: 'Die vond ik absoluut fenomenaal'

Gepubliceerd: zondag 29 december 2019 om 21:48zo 29-12-2019 om 21:48

Laatste update: zondag 29 december 2019 om 21:48zo 29-12-2019 om 21:48

Tanguy Ndombele leek zich in de nesten te hebben gewerkt bij Tottenham Hotspur, maar heeft zaterdag een goede beurt gemaakt bij manager José Mourinho. Nadat hij op Boxing Day naar eigen zeggen niet klaar was om te spelen, maakte de recordaankoop in het duel met Norwich City indruk met zijn spel.

Een goed optreden van Ndombele was ook wel nodig, nadat hij opzien baarde door niet bij de wedstrijdselectie te zitten voor het duel met Brighton & Hove Albion. Manager Mourinho gaf aan dat dit niet vanwege een blessure was. "Wat ik wel kan zeggen, is dat hij gisteren aan mij vertelde dat hij zich niet klaar voelde om in actie te komen in deze wedstrijd."

Tegen Norwich bleek Ndombele dus wel klaar om het veld op te gaan, en dat deed de middenvelder op overtuigende wijze. Christan Eriksen blonk ook uit en werd man of the match, maar Mourinho zag in Ndombele ook een kanshebber, zo citeert Sky Sports. "Ik denk dat ook anderen vandaag man van de wedstrijd hadden kunnen worden. Tanguy Ndombele bijvoorbeeld, die vond ik absoluut fenomenaal."

Tottenham kwam op bezoek bij Norwich City niet verder dan een gelijkspel (2-2), maar Mourinho was toch onder de indruk van Ndombele. "Net als Eriksen vond ik hem echt geweldig. Zeer, zeer goed. Zij brachten onze aanvallers keer op keer goed in stelling, waardoor we in aanvallend opzicht heel goed speelden. Die twee zorgden voor totale controle, geweldige passes, altijd naar voren en tussen de linies: echt kwaliteitsvoetbal."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws