Mourinho sneert naar Alderweireld en Vertonghen: Wij gaven geschenken weg

Mourinho sneert naar Alderweireld en Vertonghen: "Wij gaven geschenken weg"

Gepubliceerd: zondag 29 december 2019 om 10:34zo 29-12-2019 om 10:34

José Mourinho heeft nog geen grote ommezwaai teweeg kunnen brengen bij Tottenham Hotspur. Zaterdag pakten de Londenaren slechts een punt bij hekkensluiter Norwich City (2-2). Op zijn persconferentie na het duel had Mourinho een stevige sneer in huis naar zijn achterhoede, waar Toby Alderweireld en Jan Vertonghen toe behoorden.

"We beginnen goed aan de wedstrijd, maar dan ... Het was dan geen Boxing Day, op deze 28e december hebben wij toch nog geschenken weggegeven", is Mourinho cynisch als altijd. "De ploeg heeft dat met zich meegedragen in de rest van de eerste helft."

"In de tweede helft spelen we zelfs nog beter dan in de eerste. Heel aanvallend, veel risico's nemen, dominant ... We scoren dan ook de gelijkmaker. En dan, met nog dertig minuten om die wedstrijd te winnen: geschenk nummer twee", besluit Mourinho boos.

Dat tweede cadeautje was een eigen doelpunt van Serge Aurier, maar ook Alderweireld en Vertonghen ontsnappen dus niet aan de tirade van Mourinho. Vooral die laatste lijkt de boter gegeten te hebben. Bij de rust werd onze recordinternational al naar de kant gehaald voor Lucas Moura.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws