Anderlecht greep naast toptalent Osimhen: Anderlecht had interesse

Anderlecht greep naast toptalent Osimhen: "Anderlecht had interesse"

Gepubliceerd: zaterdag 28 december 2019 om 22:40za 28-12-2019 om 22:40

Victor Osimhen is grof wild op de internationale transfermarkt. De Nigeriaan die één seizoen voor Charleroi voetbalde tekende enkele jaren terug bijna voor Anderlecht.

Het had een nieuwe toevoeging kunnen worden in een lijstje van topspitsen bij Anderlecht, het is echter anders uitgedraaid voor de recordkampioen. Anderlecht zou in de zomer van 2015 dicht bij een transfer van de jonge Nigeriaan hebben gestaan. Osimhen speelde een ijzersterk WK U17 en werd ook topschutter op dat tornooi. De Brusselaars toonde concrete belangstelling maar Osimhen hapte uiteindelijk niet toe.

Het huidige goudhaantje van Lille doet in Nigeria Info FM zijn relaas van het verhaal. "Verschillende Europese ploegen toonde interesse waaronder Barcelona, Ajax, Inter Milaan en Anderlecht. Uiteindelijk koos ik voor Wolfsburg omdat die trainer me het beste gevoel gaf", aldus Osimhen. Uiteindelijk brak Osimhen niet door in Wolfsburg, na een sterk jaar in Charleroi belande hii echter bij Lille waar zijn marktwaarde nu op 30 miljoen euro wordt geschat.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws