'Iedereen weet wat ik voel voor Barcelona en het is een optie daar terug te keren'

'Iedereen weet wat ik voel voor Barcelona en het is een optie daar terug te keren'

28-12-2019 21:14

Het contract van Pedro bij Chelsea loopt na dit seizoen af. De vleugelaanvaller hoeft niet lang na te denken over de club waar hij de laatste periode van zijn carrière door wil brengen. Hij droomt van een terugkeer bij FC Barcelona.

"Als ze me bellen, dan zou ik alles achterlaten", vertelt Pedro lachend in een interview met L'Esportiu. "Er was een tijd in de voorbereiding dat ik een mogelijkheid zag. We speelden tegen Barcelona en ik had een goed gesprek, maar de deur sloot daarna snel. Op dit moment weet ik niet wat er gaat gebeuren, alleen dat mijn contract bij Chelsea komende zomer afloopt."

"Het belangrijkste is dat ik weer wil voetballen en plezier wil hebben. Iedereen weet wat ik voel voor Barcelona en het is een optie daar terug te keren. Dat zou ik ook graag willen, maar het is ingewikkeld."

Pedro had bij Barcelona kunnen blijven, maar koos ervoor het avontuur bij Chelsea aan te gaan. Van die beslissing heeft hij geen spijt. "Het zou voor mij gemakkelijk zijn geweest om in Barcelona te blijven. Ik had er een goed leven, maar ik voelde dat ik moest vertrekken. Ik wilde blijven spelen. Ik ben blij dat ik ben vertrokken."