Kortrijk is wachten op Tan beu: Hij antwoordt zelfs niet meer

Kortrijk is wachten op Tan beu: "Hij antwoordt zelfs niet meer"

28-12-2019 20:56

Er wordt al een hele poos gesproken over de bouw van een nieuw stadion bij KV Kortrijk, maar de eerste steen is nog steeds niet gezet. Dat was nochtans één van de grote ambities van eigenaar Vincent Tan, al laat die amper nog van zich horen.

Bij de stad Kortrijk wacht men op Tan om de volgende stappen te zetten voor een nieuw stadion. Het blijft echter windstil. "We zijn het beu, Tan antwoordt zelfs niet meer op onze mails", vertelt schepen van Sport Arne Vandendriessche uit in Het Laatste Nieuws.

"We stonden nochtans dicht bij een akkoord. We zijn heel ontgoocheld in Vincent Tan. Blijkbaar is hij niet te vertrouwen. Hij verliest definitief zijn voorkeurrecht om het stadion te bouwen. Zijn besluiteloosheid kostte de stad én de club veel tijd."

Ondanks de moeilijkheden is het stadiondossier nog niet van tafel. "Maar het betekent niét dat het dossier nu op de lange baan wordt geschoven. We zetten in 2020 een PPS-structuur op. Om andere partners te zoeken. Ik kan nog geen namen geven, maar er is interesse van enkele groepen bedrijven uit binnen- en buitenland."