Liverpool krijgt duidelijkheid over duel tegen West Ham, drukke maand op komst

Liverpool krijgt duidelijkheid over duel tegen West Ham, drukke maand op komst

27-12-2019 18:43

De wedstrijd tussen West Ham United is door de FA ingepland op woensdagavond 29 januari. Het treffen tussen beide teams stond aanvankelijk gepland op zaterdag 21 december, maar aangezien Liverpool in die periode streed om het WK voor clubs werd de wedstrijd uitgesteld.

Liverpool meldt op de clubwebsite dat het duel - op bezoek bij West Ham United - op woensdag 29 januari om 20:45 uur (Belgische tijd) wordt ingehaald. Liverpool won het WK voor clubs, na moeizame overwinningen op het Monterrey van Vincent Janssen (1-2, na een treffer van Roberto Firmino in blessuretijd) en Flamengo (1-0 na verlengingen, na wederom een treffer van Firmino).

Het belooft een drukke januarimaand te gaan worden voor The Reds. Door de toevoeging van de wedstrijd tegen West Ham speelt de ploeg van trainer Jürgen Klopp zes wedstrijden in 27 dagen, na het al slopende schema van maar liefst negen wedstrijden in de maand december van dit jaar.

Liverpool staat na de 0-4 overwinning op Leicester City van donderdagavond dertien punten los van Leicester en veertien van Manchester City, dat vrijdagavond nog in actie komt tegen Wolverhampton Wanderers.