Mourinho verrast door recordaankoop Tottenham: 'Hij wilde niet spelen'

Mourinho verrast door recordaankoop Tottenham: 'Hij wilde niet spelen'

Gepubliceerd: vrijdag 27 december 2019 om 08:44vr 27-12-2019 om 08:44

Laatste update: vrijdag 27 december 2019 om 08:46vr 27-12-2019 om 08:46

Tottenham Hotspur-manager José Mourinho is niet gelukkig met recordaankoop Tanguy Ndombele. De 22-jarige Fransman zat op eigen verzoek niet bij de selectie voor het Premier League-duel met Brighton & Hove Albion, onthulde de Portugees na afloop.

"Ik kan nu niet beweren dat hij geblesseerd is, want we hebben een training die te bekijken is en daar kun je hem zien. Daarom kan ik nu niet zeggen dat hij geblesseerd is. Wat ik wil kan zeggen, is dat hij gisteren aan mij vertelde dat hij zich niet klaar voelde om in actie te komen in deze wedstrijd", zegt Mourinho over Ndombele tegen Sky Sports.

Spurs betaalde afgelopen zomer nog zestig miljoen euro aan Olympique Lyon voor de middenvelder, die in Londen echter geen basisspeler is. "Hij vertelde me niet dat hij niet fit was, maar hij vertelde dat hij niet in staat was om te spelen omdat hij bang was opnieuw geblesseerd te raken", legt Mourinho uit. "Het zit nog in zijn hoofd dat hij aan het begin van dit seizoen een paar blessures had."

"Hij is nu niet geblesseerd. Ik kan alleen maar zeggen dat hij er niet klaar voor was, dat is iets anders", besluit de Portugese manager.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws