Transfer in de pijplijn voor Trebel? Fransman niet in selectie tegen Antwerp

Transfer in de pijplijn voor Trebel? Fransman niet in selectie tegen Antwerp

26-12-2019 20:40
7

Is Adrien Trebel nu echt op weg naar de uitgang bij RSC Anderlecht? Het lijkt er toch op. De Fransman zit niet in de selectie voor het kerstduel tegen Antwerp. Van een blessure is geen sprake, dus een nakende transfer lijkt de enige mogelijke uitleg. Vanaf 1 januari is de transfermarkt weer open.

Trebel zit al langer op de wip bij paars-wit. Afgelopen zomer heeft het bestuur alles geprobeerd om de grootverdiener (circa drie miljoen euro per jaar) weg te krijgen, maar de middenvelder vond geen ploeg. Dit seizoen mocht hij nog vier keer opdraven in het shirt van paars-wit, maar nu lijkt zijn verhaal helemaal voorbij.

De afgelopen weken zat Trebel wel nog in de selectie. Tegen Standard kreeg hij zelfs nog speelminuten, maar tegen KRC Genk en Club Brugge kwam hij niet van de bank. Zijn optreden tegen ex-ploeg lijkt zijn laatste te worden voor Anderlecht, want tegen Antwerp zit Trebel dus niet in de selectie van Frank Vercauteren.

Er is geen nieuws over een eventuele blessure, dus een nakende transfer lijkt de enige plausibele uitleg.Verschillende clubs tonen interesse in Trebel, maar naar verluidt is Al Shabab (Saoudi-Arabië) de topkandidaat om hem weg te plukken bij Anderlecht.