KV Mechelen wint van Moeskroen en klimt weer in de top zes

26-12-2019 16:23
1

KV Mechelen wint met 1-2 van Moeskroen en klimt weer naar de top zes in de Jupiler Pro League. Malinwa springt door de overwinning over Zulte Waregem naar de zesde plek in het klassement.

KV Mechelen schoot meteen goed uit de startblokken. Al na twee minuten stond de uitploeg op voorsprong. Schoofs gaf de bal goed af aan Van Damme en die schoot de 0-1 binnen. KV Mechelen maakte voor rust nog de 0-2 via een doelpunt van Togui. Malinwa was in de eerste helft de baas.

In de tweede helft zette KV Mechelen zijn elan verder. Storm liet de kans op 0-3 liggen en ook Van Damme kon zijn tweede van de avond bijna binnenprikken. In de slotfase kon de thuisploeg nog tegenprikken. Antonov krulde de bal mooi in doel. Uiteindelijk bleef de stand bij 1-2 voor KV Mechelen.