Vanaken gelooft in stunt met Club Brugge: Moeten geen schrik hebben van Man Utd

Vanaken gelooft in stunt met Club Brugge: "Moeten geen schrik hebben van Man Utd"

26-12-2019 13:00
12

Club Brugge heeft zich via de Champions League weten te verzekeren van Europese overwintering. Na de winterstop is Man Utd de tegenstander in de Europa League. Een grote naam die weinig angst inboezemt bij Hans Vanaken.

"Misschien hadden we gehoopt op een meer haalbare tegenstander, maar we hebben in de Champions League getoond dat we ook iets kunnen presteren tegen de grotere ploegen", vertelt Vanaken in Het Nieuwsblad.

De Gouden Schoen ziet wel kansen tegen de Engelse topclub. "Het is misschien gevaarlijk om nu te zeggen, maar misschien mag je Manchester United op dit moment niet naast Real Madrid en PSG plaatsen. Ze hebben vorig weekend verloren van Watford, maar van de andere kant hebben ze wel gewonnen op City."

Geen schrik
"Ze hebben genoeg kwaliteit rondlopen, daar twijfel ik niet aan. Maar we doen al vijf maanden ons ding. We doen waar we goed in zijn, gaan uit van eigen kracht. We moeten geen schrik hebben van Man United", aldus Vanaken.

"Tegenover enkele jaren geleden zijn we zelfbewuster en geloven we meer in onze kansen. We moeten de ambitie hebben om elk jaar te groeien en volgend seizoen in de 1/8ste finales van de Champions League te geraken", besluit hij.