'United wil opnieuw shoppen bij Leicester en is bereid om 85 miljoen te betalen'

'United wil opnieuw shoppen bij Leicester en is bereid om 85 miljoen te betalen'

Gepubliceerd: donderdag 26 december 2019 om 14:44do 26-12-2019 om 14:44

Manchester United heeft James Maddison tot toptarget voor de zomerse transferwindow gebombardeerd. The Red Devils hebben een vermogen over voor de middenvelder van Leicester City, zo meldt The Daily Star.

United-manager Ole Gunnar Solskjaer is overtuigd van Maddison en heeft bij de clubleiding aangegeven de Engelsman maar wat graag toe te willen voegen aan zijn selectie. Beleidsbepaler Ed Woodward is bereid om daarin mee te gaan en wil komende zomer maar liefst 85 miljoen euro neertellen voor de spelmaker. 

Kamp-Maddison is al een tijdje in onderhandeling met Leicester City over een vernieuwd én verbeterd contract, maar een deal bleef tot op heden uit. United maakt zich, met de ruime financiële mogelijkheden, weinig zorgen en weet dat het zowel Leicester als Maddison zelf kan overtuigen met een goede aanbieding. 

Maddison heeft bij Leicester een contract tot 2023 dus is er weinig haast geboden bij contractverlenging. In Manchester kan de Engels international drie keer zoveel gaan verdienen. Afgelopen zomer shopte United ook al bij Leicester: toen werd er zo'n 87 miljoen euro betaald voor Harry Maguire.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws