Gent is niet bang van Club Brugge: Ze zijn niet onaantastbaar

Gent is niet bang van Club Brugge: "Ze zijn niet onaantastbaar"

26-12-2019 08:48
10

Met nog tien wedstrijden te gaan voor de start van de Play-Offs is de jacht op titelkandidaat Club Brugge ingezet. De Bruggelingen lijken voor velen op weg naar een nieuwe titel, maar Vadis Odjidja wil de strijd nog niet opgeven. Helemaal niet zelfs.

KAA Gent speelde onlangs nog met 1-1 gelijk tegen Club Brugge. Dat heeft bij Odjidja alleen nog maar het gevoel versterkt dat Club Brugge zeker te pakken is. "Jij hebt de wedstrijd zondag ook gezien. Ik denk dat niemand onaantastbaar is", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Brugge heeft nog altijd tien punten voorsprong, dat is hun verdienste. Maar onaantastbaar zijn ze zeker niet, dat hebben we zondag laten zien. Onder Club zit het allemaal heel dicht bij mekaar. Er moet voor elk puntje geknokt worden", geeft Vadis aan.

Eén van de andere titelkandidaten is Standard. "Ze hebben een brede kern, ze hebben een paar goeie aanwinsten gerealiseerd. Offensief hebben ze veel kwaliteit. Het is gewoon een goeie ploeg. Hun publiek speelt ook zijn rol. Maar we hebben bewezen dat we met onze manier van spelen iedere tegenstander pijn kunnen doen. Dat willen we ook op Standard tonen", besluit Odjidja.