Vadis Odjidja over de titelstrijd: Voor elk punt moet geknokt worden

Vadis Odjidja over de titelstrijd: "Voor elk punt moet geknokt worden"

25-12-2019 16:45

KAA Gent speelt donderdagavond zijn laatste wedstrijd voor de winterbreak tegen Standard Luik. Vadis Odjidja, die vorige week de gelijkmaker scoorde tegen Club Brugge, hoopt dat Gent tijdens de tweede seizoenshelft kan meestrijden voor de landstitel.

"Ik denk dat we het heel goed gedaan hebben. Er zijn natuurlijk altijd momenten waarop het beter kon, maar ik denk dat we globaal bekeken een goede eerste seizoenshelft gespeeld hebben", vertelde Odjidja volgens Het Laatste Nieuws tijdens een persconferentie.

AA Gent staat momenteel stevig in de top zes, maar de achterstand op Club bedraagt wel tien punten. "Onder Club ligt alles dicht bij elkaar. Ze hebben nu wel tien punten voorsprong, dat is mooi voor hun. Maar niemand is onaantastbaar", vervolgde de middenvelder.

"Daaronder ligt alles dicht op elkaar, dus moet voor elk punt geknokt worden." Te beginnen met de wedstrijd van donderdag tegen Standard. "Die match zal sowieso beladen worden. De plaatsjes zijn duur bovenin. Zij hebben de punten nodig, wij hebben ze nodig. We komen net uit een goede wedstrijd tegen Club, en daar moeten we op voortbouwen", besloot Odjidja.