Bossut maakt geen spel van kerstvoetbal: Heerlijk, alles geven tegen Club Brugge

Bossut maakt geen spel van kerstvoetbal: "Heerlijk, alles geven tegen Club Brugge"

25-12-2019 12:40 Laatste update: 12:52
1

To kerstvoetbal or not to kerstvoetbal? Zoals elk jaar zijn de meningen behoorlijk verdeeld. Heel wat voetballers vinden het een pest om tijdens de kerstperiode wedstrijden te moeten betwisten, net als Hein Vanhaezebrouck overigens, maar bij Sammy Bossut is van frustratie niets te merken.

Integendeel, de doelman van Zulte Waregem heeft het wel voor kerstvoetbal. "Werken op Kerstdag? Heerlijk toch als je elke dag het mooiste beroep kan uitoefenen. Deze namiddag nog even genieten van Kerst, goed rusten en morgen alles geven tegen Club Brugge", laat Bossut weten op de Twitter-pagina van Zulte Waregem.

De West-Vlaming heeft natuurlijk een duel om naar uit te kijken: de verplaatsing naar provinciegenoot Club Brugge, koploper in de Jupiler Pro League. Ook Zulte Waregem doet het meer dan behoorlijk. Essevee staat momenteel op de zesde plaats in de rangschikking. Toch kan 2019 nog wat in mineur eindigen. Als Zulte Waregem verliest op Club, wat zeker niet onlogisch zou zijn, kunnen KV Mechelen en KRC Genk erover wippen.