OFFICIEEL:  Mandzukic is na vier jaar weg bij Juve en tekent bij koploper in Qatar

OFFICIEEL: Mandzukic is na vier jaar weg bij Juve en tekent bij koploper in Qatar

Gepubliceerd: dinsdag 24 december 2019 om 17:40di 24-12-2019 om 17:40

Mario Mandzukic heeft de Europese voetbalvelden voorlopig achter zich gelaten. De Kroatische spits (33) verruilt Juventus voor Al-Duhail in Qatar.

Dinsdagmiddag Nederlandse heeft de aanvaller zijn contract ondertekend. Mandzukic speelde al sinds 2015 in Turijn en verlengde in april nog zijn contract, maar was dit seizoen niet nodig bij La Vecchia Signora. Aan het begin van de competitie zat hij drie keer op de bank tijdens een Serie A-wedstrijd, maar de Kroaat bleef uiteindelijk op nul minuten staan.

De sportieve toekomst van Mandzukic was lange tijd onderwerp van gesprek in met name de Italiaanse en Engelse sportmedia. Manchester United leek lange tijd in de race, maar uiteindelijk kiest Mandzukic voor het Midden-Oosten. Bij de huidige koploper van de Stars League komt hij één oud-ploeggenoot van Juventus tegen: Mehdi Benatia kwam in januari al over vanuit Turijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge neemt het op tegen SS Lazio! Wat wordt de uitslag volgens jou? #ClubBrugge #sslazio #LazioRoma #UCL #ChampionsLeague #Vanaken

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws