Klopp bevestigt slecht nieuws Liverpool: middenvelder niet meer in actie in 2019

Klopp bevestigt slecht nieuws Liverpool: middenvelder niet meer in actie in 2019

24-12-2019 11:51
1

Liverpool kan de eerstkomende tijd niet beschikken over Alex Oxlade-Chamberlain. Jürgen Klopp bevestigt dat de middenvelder, die tijdens finale van het WK voor clubs per brancard het veld moest verlaten, schade heeft opgelopen aan zijn enkelbanden.

"We moeten kijken hoe goed de blessure behandeld kan worden", laat Klopp in een eerste reactie weten, geciteerd door Liverpool Echo. "Ik weet niet precies hoe lang het gaat duren. Ik heb die blessure zelf een keer gehad, maar dat was jaren geleden. Het kan lang duren, maar misschien ook snel gaan."

De trainer weet wel dat Oxlade-Chamberlain dit seizoen niet meer in actie komt. "We zullen moeten kijken, maar geen kans dat hij donderdag (tegen Leicester City, red.), of later dit jaar nog in actie komt. Dat is wel duidelijk."

Zondag speelt Liverpool nog tegen West Ham United, maar ook die wedstrijd mist Oxlade-Chamberlain dus. De middenvelder werd in zijn carrière al meermaals geplaagd door (zware) blessures. Zo scheurde hij al een keer de kruisband in zijn knie af.