Man United loopt beschamende nederlaag op bij hekkensluiter, Kabasele van waarde

22-12-2019 16:57 Laatste update: 17:05
1

Manchester United heeft op bezoek bij Watford een beschamende 2-0 nederlaag geleden en raakt achterop in de strijd om een Champions League-ticket. Het is voor hekkensluiter Watford pas de tweede overwinning van het seizoen.

Man United speelde een belabberde wedstrijd op Vicarage Road, de thuisbasis van Watford. De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer wist in de eerste helft via Anthony Martial slechts één mogelijkheid te creëren.

Watford, dat verder ook niet gevaarlijk was, sloeg vroeg in de tweede helft twee keer toe. In de vijftigste minuut kopte landgenoot Christian Kabasele een vrije trap door op Ismaïla Sarr. Het schot van de Senegalees was op het eerste oog niet gevaarlijk, maar toch liet David De Gea zich verrassen. Vier minuten later maakte Troy Deeney er vanaf de stip 2-0 van nadat Aaron-Wan Bissaka een overtreding maakte in het strafschopgebied.

United kreeg daarna nog wel kansen via Paul Pogba, Harry Maguire en Marcus Rashford, maar een aansluitingstreffer zat er niet meer in. The Red Devils spelen aankomende donderdag thuis tegen Newcastle United. Twee dagen later is Burnley de tegenstander. United staat achtste.