Ndongala sluit vervolg in Genk uit: Jammer dat we zo uit elkaar moeten gaan

Ndongala sluit vervolg in Genk uit: "Jammer dat we zo uit elkaar moeten gaan"

21-12-2019 13:57
3

Er zit een stevige haar in de boter tussen KRC Genk en Dieumerci Ndongala. De flankaanvaller werd vorige week uit de selectie geweerd nadat hij ongeconcentreerd overkwam op de tactische bespreking. Ndongala gaf eerder al zijn versie van de feiten. Volgens hem is er echter meer aan de hand.

"Ik denk vooral dat de club mij als voorbeeld voor de rest heeft willen stellen", reageert Ndongala bij Het Laatste Nieuws. "Na Napoli zei De Condé dat wie niet gelukkig was mocht vertrekken, ik denk dat ze op deze manier die boodschap kracht willen bijzetten. Als ik in de fout zou zijn gegaan, dan zou ik vandaag vooral zwijgen. Dat ik dat niet doe, is een teken dat ik niets te verbergen heb. Ik wil dat de mensen ook mijn kant van het verhaal kennen."

Terwijl Genk aangaf dat het binnenkort opnieuw rond de tafel wil zitten met Ndongala, sluit onze landgenoot de deur volledig. "Ik ga nu met mijn zaakwaarnemers bekijken wat de volgende stap kan zijn. Vorig jaar was er interesse uit Turkije en de VS, dat zijn opties. Maar ik sta ook open voor nieuwe aanbiedingen uit België. Ik heb een mooie tijd beleefd in Genk en ik vind het jammer dat we op deze manier uit mekaar moeten gaan", denkt Ndongala niet aan een verzoening.