UPDATE: ‘Ook Engelse topclub staat in de rij voor gegeerde Mertens’

UPDATE: ‘Ook Engelse topclub staat in de rij voor gegeerde Mertens’

21-12-2019 11:01 Laatste update: 23-12-2019 11:46
4

Dries Mertens is op het einde van het seizoen einde contract bij SSC Napoli. De Rode Duivel wil graag een nieuwe overeenkomst tekenen in Napels, al verlopen de onderhandelingen stroef. Mertens heeft echter nog andere opties.

Zo meldt Gianluca Di Marzio dat Borussia Dortmund zijn zinnen op Mertens heeft gezet. Met Axel Witsel en Thorgan Hazard beschikt de Duitse topclub al over twee Rode Duivels in de spelerskern. De 32-jarige Mertens is nu ook in beeld, mede door de blessure van Paco Alcacer.

Ondanks het feit dat Mertens op het einde van het seizoen transfervrij is, wil Dortmund komende winter al toeslaan. De Borussen hebben naar verluidt tien miljoen euro veil voor de Rode Duivel, die ook nog in beeld is bij Internazionale. Mertens gaf echter al aan dat hij niet voor een Italiaanse concurrent van Napoli wil kiezen.

Update: Volgens Calciomercato en Sky Sports is nieuwbakken coach van Arsenal Mikel Arteta op zoek naar versterkingen. Ook de gegeerde Dries Mertens zou op het lijstje staan. De Rode Duivel wordt onder meer genoemd bij Borussia Dortmund. Ook Kevin Volland van Bayer Leverkusen is een optie.