Toekomst Hayen nog steeds onzeker bij STVV: Dan zullen we strategie bepalen

Toekomst Hayen nog steeds onzeker bij STVV: "Dan zullen we strategie bepalen"

21-12-2019 07:44 Laatste update: 30-12-2019 10:27
1

Na het ontslag van Marc Brys bij STVV neemt Nicky Hayen de honneurs waar. Er is echter nog steeds geen duidelijkheid of de coach zal aanblijven als hoofdtrainer.

“Ik heb nog niets vernomen, neen”, steekt Hayen van wal tegenover Het Belang van Limburg. “Ik ga me er ook niet op concentreren. Ik wist waar ik aan begon en ben dankbaar voor de kans die ik gekregen heb. Ik heb van eerste klasse geproefd en daar wil ik in de toekomst nog van proeven. Maar ik heb geduld.”

Zondag staat Antwerp op het programma. Gegeerde aanvaller Yohan Boli is onzeker voor de wedstrijd. “Yohan sukkelt al met deze blessure van toen Brys er nog was. Hij wil graag spelen en maakte gisteren de volledige training vol. We zullen zien of hij voldoende hersteld is tegen zondag”, aldus Hayen.

Update: Kevin Muscat zal nog geen hoofdcoach zijn bij STVV, maar toch blijft de toekomst van Nicky Hayen onzeker. Het Laatste Nieuws meldt dat Hayen sowieso tot komende zomer T1 zal blijven. "Het is een mogelijke piste. Maar ik kan die zeker nog niet bevestigen. Vrijdag of zaterdag is een gesprek tussen alle betrokken partijen gepland. Dan zullen we de strategie wel bepalen", laat voorzitter David Meekers weten.