Mourinho sneert naar management Vertonghen: 'Iemand nemen die wil meewerken'

Mourinho sneert naar management Vertonghen: 'Iemand nemen die wil meewerken'

21-12-2019 07:27 Laatste update: 07:55
3

Toby Aldwereireld tekende een nieuw contract tot 2023 bij Tottenham Hotspur. Ook Jan Vertonghen hoopt op een nieuwe verbintenis hoopt. José Mourinho laat zich echter geprikkeld uit over de situatie.

Alderweireld tekende onder positieve aanbeveling van coach José Mourinho een nieuw contract bij Tottenham Hotspur. Zijn kompaan in de verdediging, Jan Vertonghen, beschikt ook over een aflopend contract. Vertonghen wil dan ook graag voor minstens twee jaar bijtekenen, maar zou Tottenham nog over twijfelen. Mede door zijn 32 jaar en blessuregevoeligheid is de Engelse club niet zeker over de duur van het contract.

Mourinho weerlegt dit echter. “Nee. Een speler tekent een contract wanneer de club dat wil - ik ben de club, mister Levy (voorzitter, red) is de club. Wanneer de speler dat wil. Wanneer de familie dat wil. Wanneer de agent dat wil. Als een van de partijen dwars ligt, wordt het moeilijk om een akkoord te bereiken. Tenzij de speler van agent verandert en een zaakwaarnemer neemt die wel mee wil werken", wordt de Portugees geciteerd door Het Laatste Nieuws.