Amrabat: 'Prachtige clubs zijn concreet, geweldig als mijn jongensdroom uitkomt'

Amrabat: 'Prachtige clubs zijn concreet, geweldig als mijn jongensdroom uitkomt'

19-12-2019 18:13
5

Sofyan Amrabat maakt veel indruk bij Hellas Verona en wordt in Italië zelfs vergeleken met spelers als N'Golo Kanté en Naby Keïta. De kans is groot dat de 23-jarige middenvelder huurling van Club Brugge snel een transfer maakt. Hij wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Napoli, maar er zijn meer clubs in de race.

Dat vertelt Amrabat aan Voetbal International. "Mijn zaakwaarnemer is momenteel in gesprek met een aantal clubs die concreet zijn. Maar ik wilde me focussen op Hellas Verona en heb me erbuiten gehouden. Nu is het winterstop en gaan we een dezer dagen even zitten om alles te bespreken", laat de oud-speler van FC Utrecht en Feyenoord weten.

"Er zijn clubs die mij nu al willen contracteren voor de zomer, dus ik moet een keuze maken", vervolgt Amrabat, die naar verluidt voor vijftien miljoen euro naar Napoli kan vertrekken. De Marokkaanse international geniet in de Serie A. "Italië is een prachtig land met een topcompetitie en veel topspelers. Een andere competitie is ook mogelijk."

Amrabat vindt het 'bijzonder' dat hij zich in drie maanden Hellas Verona in de kijker heeft gespeeld bij andere clubs. "Ik voel me vereerd en ben dankbaar, want er zitten prachtige clubs tussen. Het is geweldig als mijn jongensdroom straks uitkomt."