Engvall viert nu al terugkeer op training, KV Mechelen kan aanvaller gebruiken

Engvall viert nu al terugkeer op training, KV Mechelen kan aanvaller gebruiken

19-12-2019 14:11

KV Mechelen begon het seizoen boven verwachting, maar kent de laatste weken een stevige dip. Na een één op twaalf kan Malinwa wel een opsterktje gebruiken. Gustav Engvall lijkt dat te kunnen bezorgen.

Via de eigen website laat KV Mechelen namelijk weten dat Engvall woensdag weer op training is verschenen. Dat is sneller dan verwacht, want ruim een week geleden viel de Zweed nog uit met een letsel aan de adductoren. Uiteindelijk ging het slechts om een kleine verrekking. Daardoor kon Engvall deze week alweer aantreden. De training verliep vlot.

Mogelijk kan Engvall vrijdagavond dus spelen voor KV Mechelen, wanneer KV Oostende op bezoek komt in de stad van de Maneblussers. Malinwa snakt naar een driepunter. Na een één op twaalf, met nederlagen tegen Zulte Waregem, Royal Antwerp FC en Club Brugge, is KV uit de top-zes gezakt. Het staat nu achtste met 28 punten.

Overigens kan Mechelen Engvall best gebruiken, want voorin loopt het volledig spaak de laatste weken. In hun voorbije vier wedstrijden maakten de Antwerpenaren slechts één treffer.