Ik kan niet ontkennen dat er ook wat frustratie in mijn viering stak

"Ik kan niet ontkennen dat er ook wat frustratie in mijn viering stak"

19-12-2019 09:18
1

Het heeft lang geduurd, maar Manuel Benson heeft zijn eerste doelpunt voor Royal Antwerp FC gescoord. Tegen Standard hielp hij Antwerp met zijn treffer mee aan een 1-3 zege in de Beker van België. Voor Benson voelde het doelpunt als een bevrijding.

Na zijn goal liep Benson met veel gebaren naar de Antwerpse bank. "Ik kan niet ontkennen dat er ook wat frustratie in mijn viering stak. Ik had het heel moeilijk de voorbije periode met het feit dat ik zo weinig speelkansen kreeg", geeft Benson toe in Het Laatste Nieuws.

Volgens Benson ging hij door een moeilijke periode. Onder meer via Instagram liet hij onlangs nog zijn ongenoegen blijken. "Nadat ik op Gent verrassend zelfs in de tribune terechtkwam, kon ik mezelf even niet meer beheersen, maar dat is gelukkig niet blijven hangen bij de coach. Ik ben blij dat ik hem nu met deze goal kon bedanken voor deze nieuwe kans."

Antwerp betaalde afgelopen zomer drie miljoen euro voor Benson. Bij Antwerp is hij nog lang geen basisspeler. Tegen Standard viel hij ook in. Zeven minuten na zijn invalbeurt haalde Benson in Luik zijn gram.