'Club Brugge neemt contact op met Benteke, Rode Duivel (nog) niet overtuigd'

'Club Brugge neemt contact op met Benteke, Rode Duivel (nog) niet overtuigd'

18-12-2019 17:20 Laatste update: 19-12-2019 20:07
49

Club Brugge wil absoluut een spits in huis halen deze winter. De geruchten sijpelden al binnen, maar nu treedt Blauw-Zwart ook effectief in actie. Zo heeft Club Brugge volgens Het Laatste Nieuws geïnformeerd bij Christian Benteke.

Eerder viel op VoetbalPrimeur.be al te lezen dat Michy Batshuayi en Christian Benteke aan Club Brugge worden gelinkt. Aanvankelijk werd Batshuayi als Plan A aanzien, maar de leider uit de Jupiler Pro League contacteerde wel de entourage van Benteke, die momenteel op een zijspoor zit bij Crystal Palace.

Philippe Clement bevestigde dat Club Brugge op zoek is naar een nieuwe aanvaller, maar dat beide Rode Duivels niet per se een prioriteit zijn. Toch nam Club al contact op met Benteke. De Rode Duivel voelt op dit moment echter niet veel voor een terugkeer naar de Belgische competitie.

Goedkoop wordt de komst van Benteke zeker niet, al hoeft dat voor Club niet per se een probleem te zijn. Benteke verdient bij Crystal Palace all-in 130.000 euro bruto per week, een kleine 7 miljoen euro per jaar.