'Wanyama is samen met Götze in beeld bij Duitse eersteklasser'

'Wanyama is samen met Götze in beeld bij Duitse eersteklasser'

18-12-2019 15:45
0

Hertha BSC heeft door de komst van investeerder Lars Windhorst grootse plannen. De aanstelling van Jürgen Klinsmann was daarbij een eerste stap, maar de club uit Berlijn lijkt zich ook flink te willen roeren op de transfermarkt.

Hertha gaat in januari al de transfermarkt op en is op zoek naar defensieve versterking. Een van de namen op het lijstje is volgens BILD Victor Wanyama, de controlerende middenvelder van Tottenham Hotspur. Afgelopen zomer was Wanyama lang in beeld bij Club Brugge.

De écht opvallende namen moeten volgende zomer gepresenteerd worden in de Duitse hoofdstad. Volgens BILD houdt Hertha de ontwikkelingen rondom Borussia Dortmund-speler Mario Götze nauwlettend in de gaten.

Het contract van Götze loopt na dit seizoen af, waardoor Hertha geen transfersom uit hoeft te geven aan de Duits international. Het salaris van Götze lijkt wel een struikelblok: de aanvaller verdient in Dortmund ongeveer tien miljoen euro per jaar, een bedrag dat Hertha niet van plan is te betalen.

Götze denkt volgens de krant aan een overstap, aangezien de contractonderhandelingen met Dortmund zeer moeizaam verlopen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie