Clement laat zich uit over wintertransferperiode en geruchten over Benteke

Clement laat zich uit over wintertransferperiode en geruchten over Benteke

18-12-2019 14:30
6

Club Brugge lijkt komende winter weer de transfermarkt op te gaan. Vooral aanvallend zou men zich nog willen versterken, al wordt dat volgens trainer Philippe Clement niet makkelijk.

Club Brugge bevestigde op zijn persconferentie alvast dat men bij Blauw-Zwart aan het zoeken is naar nieuwkomers. "We zoeken naar kwaliteit dat de club kan versterken", geeft hij aan. "Alleen weet je niet of dat lukt in januari, dat is een enorm moeilijke transferperiode. De prijs-kwaliteit moet evenredig zijn en het moet betaalbaar blijven", wil hij nog geen transfers bevestigen.

Mogelijk blijft Club Brugge ook gewoon rekenen op de huidige spelersgroep. "Je moet kijken naar deze groep, waar nog progressiemarge op zit. Heel wat jongens bloeien nog open, zeker in het offensieve gedeelte", klinkt het.

Intussen werd Club Brugge wel gelinkt aan onder andere Christian Benteke en Michy Batshuayi. "We zijn niet specifiek op zoek naar Rode Duivels. We zullen de komende weken knopen doorhakken en zien wat realistisch is of niet", aldus Clement.