Wat ik bij Antwerp al heb meegemaakt, heb ik nog nergens gezien

"Wat ik bij Antwerp al heb meegemaakt, heb ik nog nergens gezien"

18-12-2019 11:14
3

Bij Antwerp FC valt er de laatste jaren altijd wat te beleven. Zeker met spelers zoals Didier Lamkel Zé in de ploeg. Dat heeft Sander Coopman aan de levende lijven ondervonden.

"Wat ik hier al meegemaakt heb, heb ik nog nergens gezien", zegt Coopman in Het Laatste Nieuws. "Er gebeuren elke dag dingen waarvan ik zeg: wat is dat hier allemaal? Veel spelers hebben een 'krak in hun hoofd'. Maar dat maakt ons net zo goed. Misschien heb ik te weinig 'die krak', maar ik werk eraan. Iets meer op mijn strepen staan."

Het gebrek aan een 'krak' heeft er mogelijk ook voor gezorgd dat Coopman amper speelminuten krijgt. "Er is veel concurrentie, als iedereen fit is zal het moeilijk blijven voor mij om te spelen. Maar dat maakt de uitdaging net zo mooi, met al die vedetten hier", zegt Coopman.

"Ik besef dat ik serieus uit mijn pijp zal mogen komen, maar anderzijds heb ik ook al meer gespeeld dan ik op voorhand gedacht had. Als je ziet wie hier rondloopt, en met het moeilijke seizoen dat ik vorig jaar had, dan mag ik toch tevreden zijn", aldus Coopman.