Gratis de deur uit op de Bosuil? “Antwerp gaat zich moeten haasten”

Gratis de deur uit op de Bosuil? “Antwerp gaat zich moeten haasten”

Gepubliceerd: woensdag 18 december 2019 om 07:14wo 18-12-2019 om 07:14

Royal Antwerp FC draait volop mee aan de top van het klassement in de Jupiler Pro League. Dat komt mede door de sterke prestaties van Sinan Bolat. Maar staat hij volgend seizoen nog onder de lat op de Bosuil?

Het contract van de doelman loopt op het einde van het seizoen af. Bolat voelt zich goed op de Bosuil, maar wil niet zomaar bijtekenen. "Sinan heeft altijd aangegeven bij Antwerp te willen blijven. Da's duidelijk. Hij speelt hier alles, is hier gelukkig. Waarom zou hij vertrekken? Anderzijds: als je ziet wat Sinan hier de laatste 2,5 jaar gepresteerd heeft, zal er ook boter bij de vis moeten komen", stelt zijn broer en manager Baris Bolat in Het Laatste Nieuws.

Twee maanden geleden onderhandelden Bolat en Antwerp al over een contractverlenging. Er kwam voorlopig nog niks uit de bus? "Antwerp gaat zich moeten haasten. Want volgende maand mogen we vrij onderhandelen met andere clubs, en als er dan een bod komt dat we niet kunnen weigeren ... Reken maar dat veel ploegen Sinan deze winter gaan willen binnenhalen."

De 31-jarige doelman speelde in het verleden al in Turkije. Hij kwam er uit voor Kayserispor en Galatasaray. Bij Antwerp is Bolat bezig aan zijn derde seizoen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Speelt Bolat volgend seizoen nog bij Antwerp?

(808 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws