Fans van KAA Gent woedend: 'Tickets naar Rome zijn plots geannuleerd'

Fans van KAA Gent woedend: 'Tickets naar Rome zijn plots geannuleerd'

17-12-2019 11:15 Laatste update: 11:33
10

KAA Gent krijgt in de Europa League een dubbele confrontatie tegen AS Roma voor de kiezen. Heel wat enthousiaste fans boekten al tickets voor Rome, maar dat loopt niet van een leien dakje. Zeker niet via de website cheaptickets.be.

Toen de loting bekend was, vonden veel fans meteen die site. Enkele uren na de boeking kregen ze een koude douche. De tickets waren zonder aanleiding geannuleerd.

"Wij hadden meteen beet", aldus supporter Valerie Jordens bij Het Nieuwsblad. Zij wil samen met haar man naar Rome afreizen. "Iets meer dan 250 euro betaalden we. We konden meteen op zoek naar een hotel. Maar de tickets die in een volgende mail zouden volgen kregen we nooit te zien. Wat we wel kregen was een e-mail waarin ons werd meegedeeld dat we géén tickets kregen."

Andy Vancoppenolle maakte hetzelfde mee. Hij kocht een heen- en terugticket voor amper 73 euro. "Natuurlijk was ik content met zo'n goeie prijs. Maar dan hoorde ik vijf uur later van de annulatie. Vijf uur! Dat kan toch niet? Hadden ze me dat na een kwartier gezegd dan kon ik nog kijken naar alternatieven. Nu is de prijs voor dezelfde vluchten bijna 400 euro."

Cheaptickets.be reageerde zelf niet, maar Brussels Airlines wél. "Maar wij raden de mensen altijd aan om rechtstreeks bij ons te boeken. Dan zijn de tickets àltijd gegarandeerd."