UPDATE: Defour dan toch meteen in selectie van Antwerp tegen Standard

UPDATE: Defour dan toch meteen in selectie van Antwerp tegen Standard

16-12-2019 22:37 Laatste update: 17-12-2019 13:46
7

Royal Antwerp FC gaat woensdag op bezoek bij Standard Luik in de kwartfinales van de Croky Cup. The Great Old zit in een geweldige flow, maar kreeg wel een dompertje te verwerken door de armbreuk van Faris Haroun. Op Steven Defour hoeft Laszlo Bölöni alvast niet te rekenen.

Defour zou, met zijn kwaliteiten, natuurlijk een gedroomde vervanger zijn voor aanjager Haroun, maar de gewezen Rode Duivel is nog steeds niet hersteld van zijn blessure, meldt Het Laatste Nieuws. Die houdt hem intussen al sinds oktober van de velden. Aangezien Defour ook niet topfit toekwam op de Bosuil, bleef zijn meerwaarde tot op heden beperkt tot vier speeldagen.

Vooral de rug speelt Defour parten, al lijkt het een beetje tasten naar de exacte aard van de blessure. Bölöni gaf eerder al aan dat de middenvelder bij momenten meetraint, maar niet alle oefeningen kan afwerken. Maandagmiddag verscheen Defour dan weer helemaal niet op het oefenterrein. Jammer voor hem, want het duel met Standard stond ongetwijfeld omcirkeld in zijn agenda.

Update: Steven Defour trainde nog maar één keer mee met Antwerp, maar de middenvelder is toch meteen opgenomen in de selectie van The Great Old voor het bekerduel tegen Standard Luik. Defour sukkelt nog met de rug, maar door het uitvallen van Faris Haroun heeft Bölöni een tekort aan middenvelders.