Mulder begrijpt beslissing Clement bij Club Brugge niet: Waarom geen Vossen?

Mulder begrijpt beslissing Clement bij Club Brugge niet: "Waarom geen Vossen?"

16-12-2019 20:46
6

Club Brugge lijkt het de laatste weken wat moeilijker te hebben om doelpunten te scoren. Vooral de aanvallers kunnen de netten amper nog doen trillen. Jan Mulder kent de oplossing voor Club Brugge.

"Ze hebben het vaak moeilijk om een doelpunt te maken, maar ze hebben een goalgetter van jewelste in de tribune zitten. Waarom speelt Jelle Vossen niet? Dat is een bewezen goalgetter, maar hij mag nooit meedoen", was de analist scherp voor Philippe Clement bij Play Sports.

Dat Vossen vaak naast de selectie valt en Club Brugge een nieuwe spits wil halen, vindt Mulder belachelijk. "Pak gewoon Vossen, waarom zo moeilijk doen", vraagt Mulder zich af.

Hein Vanhaezebrouck begrijpt de beslissing van Clement wel. "Iedereen heeft zijn tijd. Jij was ook een bewezen goalgetter Jan, maar nu stellen ze jou toch ook niet meer op", aldus Vanhaezebrouck. "Onder Leko kwam Vossen ook al veel minder aan bod, de laatste jaren is het allemaal gewoon wat minder. Je kan niet zeggen dat dat de fout van Clement is", countert hij.