Nog een comeback bij de Rode Duivels? Ik zal eerst met de bondscoach spreken

Nog een comeback bij de Rode Duivels? "Ik zal eerst met de bondscoach spreken"

16-12-2019 17:00 Laatste update: 17:00
7

Mousa Dembélé (32) heeft er zijn eerste seizoen in China opzitten. Bij zijn overstap besloot de middenvelder om af te haken bij de Rode Duivels. Al was die beslissing mogelijk nog niet definitief, zo geeft Dembélé aan bij Sporza.

Zo heeft Dembélé er lang over gepraat met bondscoach Roberto Martinez. "Toen ik naar China ben gegaan, heb ik met de bondscoach afgesproken om af te zeggen. Hij vroeg me om te wachten en om na mijn eerste seizoen een beslissing te nemen."

"Het seizoen zit er nu op en ik zal nu wel een beslissing nemen, maar die zal ik eerst aan de coach melden voor ik uitspraken doe in de media. Of ik er nog zin in heb? Dat zal ik met de trainer bespreken. Ik hoorde inderdaad dat Marouane Fellaini misschien terugkeert, maar iedereen heeft zijn situatie", aldus Dembélé.

EK in aantocht
Het aanstaande EK zal geen invloed hebben op zijn keuze. "Of het EK me kan verleiden? Mijn beslissing gaat over heel andere zaken. Ik vind het eerlijker om eerst met de trainer mijn plannen te bespreken en dan pas met de media. Waar het dan van afhangt? Fysiek, familiaal, alles een beetje."