'KRC Genk heeft opvolger voor Berge in het vizier: Wolfsburg-speler in beeld'

'KRC Genk heeft opvolger voor Berge in het vizier: Wolfsburg-speler in beeld'

16-12-2019 16:31 Laatste update: 16:31
6

KRC Genk moet in januari mogelijk van één of meerdere spelers afscheid nemen. Sander Berge is een naam die nadrukkelijk aan een vertrek wordt gelinkt. Genk heeft met Elvis Rexhbecaj (22) al een mogelijke opvolger in het vizier.

Het doorgaans goed ingelichte BILD meldt dat Rexhbecaj door Genk het hof wordt gemaakt. De middenvelder van VFL Wolfsburg komt dit seizoen niet vaak aan spelen toe. Vorig seizoen kon Rexhbecaj nog op dertien basisplaatsen rekenen. Deze jaargang slaagde de Duitser met Kosovaarse roots daar nog geen enkele keer in.

Concurrentie
Toch is Rexhbecaj gegeerd op de transfermarkt, want volgens het Duitse medium is ook Hannover 96 zeer geïnteresseerd in de diensten van de 22-jarige middenvelder. Hannes Wolf kent Rexcbecaj nog uit het verleden, waardoor Genk hem nu ook op de radar staan heeft.

De komst van Rexcbecaj zal enkel mogelijk bij een vertrek van Berge. De Noor staat nadrukkelijk in de belangstelling van SC Napoli. De Italianen boden al twintig miljoen euro, maar Genk mikt op nog vijf miljoen extra.