UPDATE: Anderlecht-fans komen massaal af op ticketverkoop voor Club Brugge

UPDATE: Anderlecht-fans komen massaal af op ticketverkoop voor Club Brugge

16-12-2019 16:00 Laatste update: 17-12-2019 15:15
61

RSC Anderlecht ontvangt komende donderdag Club Brugge in het kader van de Beker van België. Aangezien Play-Off 1 steeds verder wegglipt, moet de beker het seizoen van paars-wit redden. Ook de fans beseffen dat. Zij zakken massaal af naar het Lotto Park.

Op de clubwebsite maakt Anderlecht namelijk bekend dat het Lotto Park mogelijk helemaal volloopt voor de komst van Club Brugge. 'Vanmiddag start de vrije verkoop van de laatste 3.000 tickets voor de kwartfinale van de Croky Cup tegen Club Brugge, nu donderdag. Tijdens de voorrangsperiode voor abonneehouders en partners van RSC Anderlecht gingen al 16.000 tickets de deur uit.'

Wie donderdag van de partij wil zijn, moet er wel snel bij zijn. 'Maandag 17/12 kunnen tickets online gekocht worden. Op dinsdag 18/12 kunnen fans van 10u. tot 18u. terecht aan de loketten van de dienst ticketing', klinkt het.

Update: Het Lotto Park zal volledig uitverkocht zijn voor de bekermatch tegen Club Brugge. De supporters van paars-wit komen massaal af voor de ticketverkoop en er staan rijen fans aan te schuiven. Eerder zouden er al 16.000 tickets zijn verkocht aan abonneehouders en partners.