Enthousiaste Clement reageert na loting Club Brugge tegen Man Utd

Enthousiaste Clement reageert na loting Club Brugge tegen Man Utd

16-12-2019 14:40
12

Club Brugge heeft in de Europa League een bijzonder zware loting gekregen. Volgend jaar is Man Utd de tegenstander. Toch is coach Philippe Clement tevreden met die loting.

"We hebben al een fantastisch seizoen op dat gebied. Real Madrid, PSG, Galatasaray en nu Man Utd", somt Clement op bij VTM Nieuws. "Onze supporters en mijn spelers worden verwend met die uitdagingen. Ik denk dat iedereen bij Club Brugge blij zal zijn met deze loting."

Clement kijkt ook enorm uit naar de partij. "We zullen gegarandeerd weer voor een vol huis spelen. Het is voor ons een fantastische uitdaging waar je niets bij te verliezen hebt. We zullen ons zullen smijten zoals we deden tegen PSG en Real Madrid", beloofde Clement.

"We hebben de ambitie om elke wedstrijd te winnen. Dat is natuurlijk een utopie, maar dat is onze ambitie. We moeten ons eigen voetbal durven brengen en ons niet aanpassen aan de tegenstander. Dat vertrouwen is inmiddels ook gegroeid na partijen tegen PSG en Real Madrid", zegt hij.

Geen makkie
Volgens hem zal Man Utd de partij ook zeker niet zomaar links laten liggen. "Die Europa League is voor hen heel belangrijk, dus ze zullen zich niet sparen in de wedstrijden tegen ons." Dromen wil hij nog niet. "Ik ben niet de man die vooraf droomt, ik ben vooral de man van achteraf te genieten", besluit hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een zware loting voor zowel Club Brugge als KAA Gent in de Europa League. Stoten ze door? #UEL #EuropaLeague #KAAGent #Gent #ClubBrugge #ManUtd #ASRoma #Vormer #Vadis

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on