Bölöni kan op verrassing spelen met vervanger Haroun: Waarom niet?

Bölöni kan op verrassing spelen met vervanger Haroun: "Waarom niet?"

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 11:45ma 16-12-2019 om 11:45

Faris Haroun zal dit jaar niet meer spelen voor Antwerp. Hij heeft namelijk zijn arm gebroken. Gelukkig voor coach Laszlo Bölöni heeft Antwerp een ruime kern.

De blessure van Haroun is wel een streep door de rekening van Antwerp. "Jammer, want Faris was prima bezig, ik heb hem heel graag, hij is onze trainer op het veld. Maar bon, we moeten in staat zijn om het ook zonder hem te doen. Ik mag dat zeggen, want hij snapt me: Haroun is nu even verleden tijd", lacht hij bij Gazet Van Antwerpen.

Martin Hongla is een logische vervanger, maar hij viel de laatste weken uit de selectie. "Hij moet nog efficiënter worden in zijn spel. We gaan zien hoe we het oplossen. Je kan kiezen voor een meer verdedigende optie, met Ritchie (De Laet, red.), Seck of Buta, waarom niet. Je kan ook kiezen voor een klassieke oplossing. Of net voor een offensievere bezetting, zoals in de slotfase tegen Eupen."

Steven Defour is natuurlijk ook nog een mogelijkheid. "Hij staat te popelen om zijn comeback te maken, maar hij miste de laatste trainingen, omdat hij wat last had, we zullen zien."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws