Vandenbempt ergert zich dood aan Anderlecht-fans: Beneden alle peil

Vandenbempt ergert zich dood aan Anderlecht-fans: "Beneden alle peil"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 16:30zo 15-12-2019 om 16:30

De fans van Anderlecht hebben zich niet bepaald populair gemaakt in Luik. Voor de match waren er al schermutselingen met Standard-fans en zelfs onderling. Peter Vandenbempt vraagt zich af waar dit voor nodig is.

"Er was onrust in de straten rond het stadion", vertelde hij voor de aftrap al bij Sporza"Helaas, want het is ronduit ergerlijk. Er was overal politie aanwezig, maar blijkbaar zijn er toch flinke incidenten geweest. En een ervan was beneden alle peil."

"De bussen met Anderlecht-supporters, als we die nog zo mogen noemen, zaten vast in de file. Enkele heethoofden hebben hun eigen buschauffeur verplicht om de bus open te doen", onthult Vandenbempt. "Ze zijn van de bus gestapt, wat niet mag, want ze moeten in colonne blijven zitten tot op een afgesloten parking. Maar ze zijn op straat getrokken en hebben daar enkele mensen in elkaar getimmerd."

Vandenbempt walgt van die actie. "Het is werkelijk beneden alle peil. Er was ook onenigheid tussen de Anderlecht-supporters onderling. Het hoort er niet bij. Het lijkt werkelijk nergens naar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws