KV Mechelen gaat strijd aan met Club Brugge: Als je schrik hebt, krijg je slaag

KV Mechelen gaat strijd aan met Club Brugge: "Als je schrik hebt, krijg je slaag"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 13:42zo 15-12-2019 om 13:42

KV Mechelen staat zondag voor een zware opgave met de uitwedstrijd tegen Club Brugge. De Maneblussers hopen te stunten in het Jan Breydelstadion, al beseft Wouter Vrancken dat dat geen sinecure wordt.

Toch wil de trainer van KV Mechelen niet met knikkende knieën afzakken richting Brugge. "Als je schrik hebt, krijg je slaag", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"We verloren thuis met 0-5, maar ik onthoud vooral het eerste halfuur toen wij nog met elf speelden. We hebben die match nog eens herbekeken en we deden het toen redelijk goed, tot Rob rood pakte. We nemen het positieve mee naar de wedstrijd van zondag", aldus Vrancken.

Al beseft de trainer ook dat het geen makkie zal worden. "Natuurlijk wordt het moeilijk voor ons. Club speelde gelijk in Bernabéu en ook deze week waren ze sterk tegen Real Madrid. Dat zegt genoeg. Wij gaan de opportuniteiten die we krijgen ten volle moeten uitbuiten", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws