Schryvers wil Timmy Simons achterna: Ik voel me beter als middenvelder

Schryvers wil Timmy Simons achterna: "Ik voel me beter als middenvelder"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 13:18zo 15-12-2019 om 13:18

Waasland-Beveren is één van de weinige ploegen in de JPL die voornamelijk voor Belgische spelers kiest. Eén van die Belgen bij de Waaslanders is Jur Schryvers, die een plekje krijgt als defensieve middenvelder. Een 'nieuwe' rol, waar hij duidelijk van geniet.

"Ik voel me alleszins beter als middenvelder dan als rechtsachter. Daar begint het bij, hé. Als je gevoel beter zit, presteer je meteen beter", zegt Schryvers in Het Laatste Nieuws.

Al wil Schryvers nog niet beginnen zweven. "Ik vind mezelf geen virtuoos. Geen Pirlo, eerder een werkende middenvelder", lacht hij. "Ik vergelijk mezelf vooral met Timmy Simons. Ik probeer m'n rol op een gelijkaardige manier in te vullen", zegt Schryvers.

Makkelijk had Schryvers het zaterdag niet. Er werd met 4-1 verloren van landskampioen Genk. Waasland-Beveren moet de komende weken dringend punten sprokkelen, zo heeft het amper drie punten voorsprong op rode lantaarn Cercle Brugge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws