Einde verhaal bij Antwerp? 'Bölöni rekent niet meer op Benson'

Einde verhaal bij Antwerp? 'Bölöni rekent niet meer op Benson'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 12:20zo 15-12-2019 om 12:20

Antwerp FC is bezig aan een bijzonder goed seizoen en lijkt ook nu weer te strijden voor Europees voetbal. Het haalde deze zomer dan ook een pak versterkingen in huis, al kon niet elke nieuweling al overtuigen.

Manuel Benson werd voor een recordsom (voor Antwerp) naar de club gehaald, maar kan zich maar niet in de gratie van Laszlö Bölöni spelen. De dribbelaar lijkt ook niet meteen te moeten hopen op een nieuwe kans bij The Great Old.

Benson speelde de afgelopen vijf competitiewedstrijden geen minuut en volgens Gazet van Antwerpen komt daar niet meteen verandering in. Bölöni blijkt geen enorme fan te zijn van Benson.

Zo vindt de coach van Antwerp zijn speler te voorspelbaar en niet volwassen genoeg. Ook het Instagram-debacle van enkele weken geleden hielp Benson helemaal niet om Bölöni te overtuigen.

Antwerp heeft Beson de laatste weken ook niet nodig gehad. De club blijft overtuigen en staat dit seizoen op een tweede plek, op vijf punten van leider Club Brugge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Verdient Benson meer speelkansen?

(1160 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws