Cyriac hoopt op terugkeer naar België: Het is mijn doel

Cyriac hoopt op terugkeer naar België: "Het is mijn doel"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 12:04zo 15-12-2019 om 12:04

Gohi Bi Cyriac heeft een carrière met veel ups en downs gehad. De inmiddels 29-jarige Ivoriaan zit zonder club, maar hoopt in de toekomst terug in ons land te kunnen voetballen.

Na omzwervingen bij Standard, RSC Anderlecht en KV Oostende trok Cyriac naar Turkije. Dat werd een grote flop voor de Ivoriaan, die binnenkort een operatie ondergaat en out is tot maart. In het seizoen 2020/2021 wil hij er weer staan, liefst in België.

"Er waren al contacten met clubs uit de Jupiler Pro League, Turkije en de Golfstaten, maar ik wil me niet aan een club binden. Ik moet volgende week geopereerd worden en ik wil in alle rust revalideren", onthult hij bij La Dernière Heure.

België blijft toch zijn lievelingsbestemming. "Het is mijn doel om terug te keren naar België en mijn oude niveau weer te halen. Mijn makelaar houdt zich daar mee bezig en er zijn al enkele pistes", geeft Cyriac aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws